speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Droppics
  1. direland
  2. Droppics om Droppics
  3. Onsdag den 31 2018. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg spekulerede på, om der var et maksimalt antal billeder, der kan gemmes i et enkelt galleri. Derudover er den maksimale billedfilstørrelse, den understøtter.
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
hvis der var et maksimalt antal billeder, der kan gemmes i et enkelt galleri.

Der er ingen begrænsning af billeder i et galleri.
Derudover er den maksimale billedfilstørrelse, den understøtter.

Du kan indstille originalstørrelse (højde, bredde) i Indstillinger.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/ droppics # toc-4-1-extensions-parametre

1. mere end en måned siden
  2. Droppics om Droppics