1. webrely
  2. Spørgsmål til salg før Dropfiles
  3. Tirsdag 02 2018. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg vil gerne vide, om uploadfunktionaliteten er pr. Bruger eller pr. Brugergruppe. Hvad jeg mener er, hvis brugeren har sin egen konto til at uploade filer, eller alle (brugergruppe) kan se, hvad brugeren uploadede.

tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Jeg vil gerne vide, om uploadfunktionaliteten er pr. Bruger eller pr. Brugergruppe. Hvad jeg mener er, hvis brugeren har sin egen konto til at uploade filer, eller alle (brugergruppe) kan se, hvad brugeren uploadede.

Jeg er ikke sikker på, at du nævner backend eller frontend. I hvert fald skal jeg svare med begge muligheder.
- På backend kan brugere uploade, se, slette eller redigere deres filer, hvis de har tilladelse. Normalt kan administrator se alle, og brugeren kan se deres egne filer.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/ dropfiles # toc-4-3-acl-file-tilladelse
- På frontend kan du indstille Filstyring eller Upload filer til en bestemt kategori for brugere.
Du kan gå her for flere detaljer: https://www.joomunited.com/documentation/ dropfiles # toc-4-4-frontend-file-management

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej igen,

Du skrev, at "backend ... admin kan se alle, og brugeren kan se deres egne filer."
Jeg vil gerne vide, om det er tilfældet i frontenden. Brugeren kan kun se sine egne filer og ikke filerne for den brugergruppe, han er tildelt.

tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.
Du skrev, at "backend ... admin kan se alle, og brugeren kan se deres egne filer."
Jeg vil gerne vide, om det er tilfældet i frontenden. Brugeren kan kun se sine egne filer og ikke filerne for den brugergruppe, han er tildelt.

Ja selvfølgelig. Brugere kan kun se deres filer. Desuden ser de trækategorien på venstre side, hvis deres kategorier er under- eller underordnet for administratorens.