1. jaarnio
  2. Spørgsmål til salg før Dropfiles
  3. Torsdag 02 2018. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kunne jeg få en afklaring om, hvordan Google Drive-integrationen fungerer. Hvis jeg planlægger at køre min Joomla forekomst på en hostingudbyder, der har begrænset lagerplads, men jeg har en stor Google Drev-opbevaringspool, kan jeg bruge Dropfiles + Google Drive og ikke optage nogen opbevaring på min Joomla installation? Med andre ord, kan jeg konfigurere det, så ALLE filer udelukkende forbliver på Google Drev? Eller spejler / synkroniserer Dropfiles filerne også til min Joomla installation?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
kan jeg bruge Dropfiles + Google Drive og ikke optage noget lager på min Joomla installation? Med andre ord, kan jeg konfigurere det, så ALLE filer udelukkende forbliver på Google Drev?

Ja du kan. Det er grunden til, at vi udviklede Cloud-addon-versionen. Lad mig rydde mit svar.

Filer gemmes naturligvis på skyen. Når en bruger downloader en Google-driverfil, downloades Dropfiles fra skyen og gemmes midlertidigt på din hosting. Derefter vil den sende filen til brugerens browser. Når brugerdownload er afsluttet, slettes filen.

Vi har Synkroniseringsperiode parameter også, for mere information: https://www.joomunited.com/documentation/ dropfiles # toc-6-2-login-to-google-drive-in- dropfiles