1. mijnlabtest.nl
  2. Spørgsmål til salg før Dropfiles
  3. Onsdag den 26 2017. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kære alle,

Jeg bruger dit Dropfiles plugin, og det fungerer perfekt.
Jeg har bare et spørgsmål angående dit produkt.

Det ville være meget nyttigt, hvis en klient automatisk informeres via e-mail, når vi har en download forberedt til dem.
Nu skal vi bekræfte vores klienter manuelt for at fortælle dem, at vi har en download klar.

Da der allerede er et e-mail-program, der er knyttet til dropfiles dette være muligt, gætte jeg?
Jeg ved, at der er flere brugere, der leder efter denne funktion.

Tak på forhånd !

Bart van Wanrooy
direktør
Mijnlabtest.nl / Meinlabtest.de
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Brugere vil modtage en e-mail med anmeldelse, når filer blev tilføjet, redigeret, slettet eller downloadet, hvilken version bruger du? Denne funktion blev tilføjet i version 4.1 . For flere detaljer: https://www.joomunited.com/documentation/ dropfiles # toc-2-7-email-notifications