1. worcq
  2. Droptables om Droptables
  3. Tirsdag den 21 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
j'utilise droptables depuis peu
je voudrais afficher sur mon site un bon de commande réalisé en excel.
J'ai importé le fichier excel avec droptable et ce fichier s'affiche correctement et je peux y introduire des données en frontend.
Mais les formules de calcul n'ont pas été importées. S'agiti-il d'une mulighed manquée à caus de moi.
Et je ne vois pas kommentar je peux insérer des formules de calcul (je ne suis pas compétent en codage)
Thank pour votre aide
Willy Lamborelle
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

j'utilise droptables depuis peu
je voudrais afficher sur mon site un bon de commande réalisé en excel.
J'ai importé le fichier excel avec droptable et ce fichier s'affiche correctement et je peux y introduire des données en frontend.
Mais les formules de calcul n'ont pas été importées. S'agiti-il d'une mulighed manquée à caus de moi.
Et je ne vois pas kommentar je peux insérer des formules de calcul (je ne suis pas compétent en codage)

Ja, resultatet importeres kun, og nogle grundlæggende beregningsfunktioner understøttes; f.eks .: SUM, COUNT, MIN, ...

Gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/ joomla -dokumentation / droptables / 357- droptables -parametre-og-tricks # toc-4-beregning-2

Jeg er ikke sikker på, hvilke funktioner du bruger, men nogle understøttes ikke. Gå til dette link for at få flere oplysninger:

https://phpspreadsheet.readthedocs.io/en/latest/references/function-list-by-name/

Funktionerne inkluderer "Ikke endnu implementeret" understøttes ikke i øjeblikket.

Håber det hjælper!
Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Droptables om Droptables
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
merci pour votre réponse
en fait la formule qque j'espérais fonctionnelle est tout bêtement une multiplikation, un produit entre deu colonnes, le nombre d'objet * par le prix.
Puis-je facilement implémenter cela, ou puis-je trouver la dokumentation pour le faire.
Merci encore
Willy Lamborelle
  1. mere end en måned siden
  2. Droptables om Droptables
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

faktisk formlen qque, som jeg håbede, om funktionel er ganske enkelt en multiplikation, et produkt mellem to kolonner, antallet af objekt * med prisen.
Kan jeg nemt implementere dette, eller kan jeg finde dokumentationen til at gøre det.

Nogle beregningsfunktioner understøttes i øjeblikket ikke i vores Droptables ; f.eks .: multiplikation, opdeling, ...
De mulige funktioner er anført i vores dokumentation ovenfor. Kontroller venligst.
Vi vil overveje det i den fremtidige version efter vores brugernes efterspørgsel.

1. mere end en måned siden
  2. Droptables om Droptables