1. chris99000
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Team Diplay
  3. Onsdag den 29 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Bonjour,
J'ai un projet de site intranet avec une fonctionnalité d'organigramme hiérarchique.
J'ai miljø 1250 personnes à inscrire sur miljø 4 ou 5 niveaux (Kørselsvejledning, service, enheder, cellules og groupe de personnes.
J'aimerais savoir s'il est possible d'utiliser votre plugin avec mon site wordpress qui dispose d'un thème (themestorest) and''st est mulige importører un fichier .csv avec les personnes?
Merci d'avance de votre réponse
Bonne journée

Christelle
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

J'ai un projet de site intranet avec une fonctionnalité d'organigramme hiérarchique.
J'ai miljø 1250 personnes à inscrire sur miljø 4 ou 5 niveaux (Kørselsvejledning, service, enheder, cellules og groupe de personnes.

Vi har en lydhør tilstand til et stort diagram; det kan dog være så lille at vise omkring 200 brugere pr. række.

J'aimerais savoir s'il est possible d'utiliser votre plugin avec mon site wordpress qui dispose d'un thème (themestorest) and''st est mulige importører un fichier .csv avec les personnes?

Denne funktion understøttes i øjeblikket ikke i vores plugin.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Merci pour votre réponse

J'ai plusieurs niveaux (miljø 4 ) og sur un ligne je n'aurai que 5 personnes qui elles même auront des collaborateurs sous leur autorité, donc ce n'est pas tellement cela qui me gêne.

c'est plutôt de plier ou déplier un niveau, par exemple je veux voir le niveau 1: directeur général et niveau 2 : tous les directeurs de département

quand l'utilisateur clique sur une directeur de département alors c'est le niveau 2 (directeur de département) et niveau 3 (chef de service) qui s'affiche ...

Et je crois qu'il serait trop long de créer 1250 personnes non? Je vous mets un fichier joint pour un exemple d'organigramme organisation d'entreprise pour vous montrer

Christelle

[vedhæftet fil] <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">organigramme.png</font></font> [/ vedhæftet fil]
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Jeg har flere niveauer (ca. 4 ) og på en linje vil jeg kun have 5 personer, der selv vil have samarbejdspartnere under deres autoritet, så det er ikke så meget, der generer mig.

det er snarere at folde eller udfolde et niveau, for eksempel vil jeg se niveau 1: general manager og niveau 2 : alle afdelingsledere

når brugeren klikker på en afdelingsleder, er det niveau 2 (afdelingsdirektør) og niveau 3 (afdelingsleder), der vises ...

Ja, du kan oprette et diagram, der skal vises som på vedhæftningen; dog vises underniveauet som en række og ikke som en kolonne.
Du skal tilpasse dig selv, hvis du vil komprimere eller udvide underniveauerne og placere avatarer til venstre som billede.

Og jeg tror, ​​det ville tage for lang tid at oprette 1250 personer, ikke?

Ja det er. Vi har lydhør tilstand, men det kan ikke være klart, hvis du tilføjer tusind personer i et diagram.

Gå til vores demo for mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-team-display / default-theme /