speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Compatibilité avec Eementor
  1. MélanieAlice
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Team Diplay
  3. Tirsdag 22 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Bonjour,
Peut on utiliser Team Chart avec le constructeur de page Elementor?
Merci d'avance
Mélanie
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Peut on utiliser Team Chart avec le constructeur de page Elementor?

Som jeg ved understøttes Elementor i WordPress platformen. Og så har vi WP Team Display plugin til WP.
Hvis det er det, du mener, kan du indsætte diagrammer på Elementor ved hjælp af Shortcode eller Text Editor.

PS: Skriv venligst på engelsk i fremtidige svar!

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
Tak skal du have !

Jeg har et andet spørgsmål:
Er det muligt at indsætte en generel blok, der repræsenterer en gruppe funktioner i stedet for individuel blok i diagrammet?
Tak skal du have !

Mélanie