speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Bloker repræsentation
  1. MélanieAlice
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Team Diplay
  3. Torsdag 24 2020. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Er det muligt at indsætte en generel blok, der repræsenterer en gruppe funktioner i stedet for individuel blok i diagrammet?
Tak skal du have !

Mélanie
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er det muligt at indsætte en generel blok, der repræsenterer en gruppe funktioner i stedet for individuel blok i diagrammet?

Beklager, kunne du forklare flere detaljer om dette problem, jeg er ikke sikker på, hvad du mener nøjagtigt her?

Du kan gå til vores dokumentation for at få flere oplysninger:

https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-team-display / 270-wp-team-display-on-frontend
https://www.joomunited.com/support/ wordpress -plugins-documentation? udvidelse = wp-team-display

BTW, slip en billet til den rigtige kategori. Jeg flyttede denne billet til WP Team display kategori.