1. madmic
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Lørdag 18 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg leder efter en funktion, hvor front-end-brugere kan vælge flere filer, der skal downloades som zip.
Fra det, jeg ser i din demo, er det flere valg kun muligt inden for den samme mappe / kategori.
Er der en måde at give brugerne mulighed for at vælge filer på tværs af kategorier og derefter downloade en zip-fil i slutningen af ​​navigationen og markeringen?

Er det også muligt at vise et brugerdefineret miniaturebillede for hver enkelt fil? Er det muligt at vise en brugerdefineret tekst til hver enkelt fil?

Tak!
Michael
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg leder efter en funktion, hvor front-end-brugere kan vælge flere filer, der skal downloades som zip.
Fra det, jeg ser i din demo, er det flere valg kun muligt inden for den samme mappe / kategori.
Er der en måde at give brugerne mulighed for at vælge filer på tværs af kategorier og derefter downloade en zip-fil i slutningen af ​​navigationen og markeringen?

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket. Det er nyttigt i nogle tilfælde som dit.
Men det er som en labyrint med en masse filer og mapper på frontend.

Er det også muligt at vise et brugerdefineret miniaturebillede for hver enkelt fil?

Ja, du kan tilføje et tilpasset ikon. For mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 226-wp-file-download-temaer # toc-2-custom-icon

Er det muligt at vise en brugerdefineret tekst til hver enkelt fil?

Dette kan være muligt, men du skal tilpasse kode, hvis du ikke ved, hvordan du gør det, hjælper vores dev dig.

PS: Jeg fjernede din duplikatbillet på dette forum.

Accepteret svarVenter på moderering
Fantastisk og tak for din feedback!