1. cammie57
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag 31 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Kan udløbsdatoer indstilles på filer? I bekræftende fald, kan du planlægge en e-mail-meddelelse, der skal sendes til administratoren eller andre brugere, for at advare dem om, at en fil er ved at udløbe?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Kan udløbsdatoer indstilles på filer?

Begrænsningerne for filer er integreret med produktet i WooCommerce-plugin. Du kan gå her for flere detaljer:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-file-download / woocommerce-file-download-plugin

I bekræftende fald, kan du planlægge en e-mail-meddelelse, der skal sendes til administratoren eller andre brugere, for at advare dem om, at en fil er ved at udløbe?

Funktionen til e-mail-meddelelse er ikke mulig i øjeblikket.