1. MychelleBlake
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag den 21 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej Jeg ville tjekke for at se, at WP File Download kunne gøre, hvad jeg har brug for på et websted. # 1 Vi ønsker at have et afsnit, hvor alle vores downloads er tilgængelige, og brugere kan søge via kategorier for downloads, der passer til deres behov, og # 2 har også muligheden for at downloade individuelle filer på separate sider. Det ser ud til, at jeg kan gøre det, men ville være 100% sikker!

Det andet spørgsmål, er det muligt at tilpasse ikonerne for downloads med en billedfil, f.eks. En miniature af filens indhold? Eller er vi begrænset til blot ændringer i farverne?

Tak skal du have!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

# 1 Vi ønsker at have et afsnit, hvor alle vores downloads er tilgængelige, og brugere kan søge via kategorier for downloads, der passer til deres behov, og # 2 har også muligheden for at downloade individuelle filer på separate sider. Det ser ud til, at jeg kan gøre det, men ville være 100% sikker!

Ja, vi har en søgemaskine, så brugere kan søge i filer gennem kategorier og derefter downloade dem.
Du kan tjekke vores demo: https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-search-engine /
Eller gå til vores dokumentation for mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 227-wp-file-download-konfiguration # toc-2-search-engine-2

Det andet spørgsmål, er det muligt at tilpasse ikonerne for downloads med en billedfil, f.eks. En miniature af filens indhold? Eller er vi begrænset til blot ændringer i farverne?

Ja, du kan tilføje dit brugerdefinerede ikon; dog genereres en miniature automatisk i den fremtidige version.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Jeg stiller mig det samme spørgsmål som denne person.
Jeg vil bruge WP File Download til at administrere fotos. Er det muligt at have miniaturebilleder af fotos i stedet for ikoner til billedfiler?

Tak pr. Forskud.
Hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej origan,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil bruge WP File Download til at administrere fotos. Er det muligt at have miniaturebilleder af fotos i stedet for ikoner til billedfiler?

Ja, et miniaturebillede genereres automatisk i den fremtidige version.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Kan du tilpasse miniaturebillederne, eller genereres de automatisk fra downloadfilen? Du sagde også, at dette ville være en fremtidig version - er der en ETA, hvornår det vil være tilgængeligt?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej alle,

Lad mig forklare klart om funktionerne.

- Vi arbejder på de nye ikoner, så kan du oprette / uploade dine egne repræsentationsikoner til filtyper.
Miniaturer til billeder er ikke planlagt endnu.

- Forhåndsviseren for nogle indholdsfiler: doc, pdf, ... så brugerne kan få vist nogle af de første sider i dokumentet.
Dette er noget, vi har planlagt i version 5.0 .