1. cmarakis
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Lørdag 02 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, jeg har et spørgsmål om præ-salg ... Jeg læser på dit websted "Du kan vælge en eller flere WordPress brugere og give dem specifik adgang til en enkelt fil. Så brugeren kan kun downloade eller forhåndsvise filen, hvis han har forbindelse til sin konto. " ... Alt hvad jeg vil gøre er at give en tilsluttet bruger adgang til en bestemt FOLDER i stedet for en fil. Er det muligt?

tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Spørgsmålet henviser til WP file download , som jeg har sendt ved en fejltagelse til denne kategori .. Undskyld det.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg læser på dit sted "Du kan vælge en eller flere WordPress brugere og give dem specifik adgang til en enkelt fil. Så brugeren kan kun downloade eller forhåndsvise filen, hvis han har forbindelse til sin konto." ...

Når brugere har adgang til at se filerne, kan de downloade eller forhåndsvise efter dine indstillinger.
Disse indstillinger kan deaktiveres / aktiveres i plugin-konfigurationen.

Alt hvad jeg vil gøre er at give en tilsluttet bruger adgang til en bestemt FOLDER i stedet for en fil. Er det muligt?

Ja, du kan give tilladelse til at se en mappe til en bruger.

Du kan gå til vores dokumentation for at få flere oplysninger:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-og-kategorier # toc-file-access-synlighed

Spørgsmålet henviser til WP file download , som jeg har sendt ved en fejltagelse til denne kategori

Okay, jeg flyttede denne billet til den rigtige kategori.