1. amol238
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Søndag 29 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej team,

Mens jeg surfer på internettet kom jeg over dit smukke plugin, dvs. WP File Download , File Manager WordPress Plugin,
Jeg vil gerne bruge det på min hjemmeside, men jeg vil tilføje noget ekstra funktionalitet i det, i øjeblikket vil jeg gå
med https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-gdd-theme / dette layout, så mit særlige krav er, når vi klikker på en fil eller klikker på
på Download all option på det tidspunkt kan vi tilføje en popup eller en kontaktformular, hvor jeg kan bede brugeren om at udfylde hans navn, e-mail-id og kontaktnummer en gang
bruger indsender denne formular, så er han fri til at downloade filer, se, jeg vil ikke registrere bruger på webstedet, men jeg vil bare fange hans kontaktoplysninger,
"http://readymixqatar.com.qa/product-technical-library"dette er min nuværende webstedsside, hvor jeg vil tilføje funktionaliteten ovenfor,
Jeg håber, at dit team vil hjælpe mig med at få denne type løsning, så lad mig også vide, hvad der vil koste omkostningerne for det samme.

Tak og venlig hilsen,
Amol Zambare,
Referencer
  1. http://readymixqatar.com.qa/product-technical-library
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Mens jeg surfer på internettet kom jeg over dit smukke plugin, dvs. WP File Download , File Manager WordPress Plugin,
Jeg vil gerne bruge det på min hjemmeside, men jeg vil tilføje noget ekstra funktionalitet i det, i øjeblikket vil jeg gå
med https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-gdd-theme / dette layout, så mit særlige krav er, når vi klikker på en fil eller klikker på
på Download all option på det tidspunkt kan vi tilføje en popup eller en kontaktformular, hvor jeg kan bede brugeren om at udfylde hans navn, e-mail-id og kontaktnummer en gang
bruger indsender denne formular, så er han fri til at downloade filer, se, jeg vil ikke registrere bruger på webstedet, men jeg vil bare fange hans kontaktoplysninger,
"http://readymixqatar.com.qa/product-technical-library"dette er min nuværende webstedsside, hvor jeg vil tilføje funktionaliteten ovenfor,
Jeg håber, at dit team vil hjælpe mig med at få denne type løsning, så lad mig også vide, hvad der vil koste omkostningerne for det samme.

Beklager, denne funktion er ikke mulig nu, og vi leverer ingen brugerdefineret service.
Du skal kontakte freelancer eller vores partner på: https://www.joomunited.com/web-development