1. dteamturkey
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Lørdag 14 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
det er muligt at sætte en grænsebaseret downloadet filtælling eller downloadede Megabyte (dagligt / månedligt osv.)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

det er muligt at sætte en grænsebaseret downloadet filtælling eller downloadede Megabyte (dagligt / månedligt osv.)

Denne funktion er kun integreret med WooCommerce-produkter. For mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-file-download / woocommerce-file-download-plugin

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Derudover vil jeg sige, at WP File Download har krog til udviklere til at tilføje tilpassede funktioner som denne: https://www.joomunited.com/wp-file-download-developer-documentation
Selvfølgelig har du brug for en php-udvikler for at gøre det, vi har også en liste over virksomheder, der laver tilpasset udvikling https://www.joomunited.com/web-development