1. Bobulous
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Onsdag den 08 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg overvejer at købe dette plugin, men jeg har et spørgsmål. I stedet for "Preview" -knappen til filer, vil jeg gerne have en "Read Online" -knap og få hver knap-link til en brugerdefineret destination. Er det muligt at tilpasse på denne måde?

Tak.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

I stedet for "Preview" -knappen til filer, vil jeg gerne have en "Read Online" -knap og få hver knap-link til en brugerdefineret destination. Er det muligt at tilpasse på denne måde?

Denne funktion er ikke mulig, men den kan gøres ved at tilpasse tema.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg er interesseret i den samme funktion.

Kan du forklare, hvordan du udfører dette via tematilpasning?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej nufoundation,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Kan du forklare, hvordan du udfører dette via tematilpasning?

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål, der sælges før salg, for alle tekniske anmodninger bedes du give os en billet (menu Support> Billettsupport).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

Mange tak!
Hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej, jeg er i øjeblikket uden for kontoret og vil svare på din e-mail, når jeg vender tilbage mandag 27. april. Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, så send en e-mail til Denne e-mail-adresse er beskyttet mod spambots. Du skal aktivere JavaScript for at kunne se det. .

Tak skal du have,

Michael Kracke
Webapplikationsudvikler
University of Nebraska Foundation
BEMÆRKNING: University of Nebraska Foundation anmoder om skattemæssigt fradragsberettigede private bidrag til fordel for University of Nebraska og dets tilknyttede selskaber og er registreret til at anmode om velgørende bidrag i alle stater, der kræver registrering. For vores
fuld offentliggørelseserklæring, se https://nufoundation.org/legal. Denne elektroniske meddelelse og vedhæftning (er), hvis nogen, indeholder fortrolige oplysninger, der udelukkende er beregnet til den eller de udpegede modtager (er). Uautoriseret videregivelse, kopiering, distribution eller
anden brug af indholdet af denne meddelelse eller vedhæftning (er), helt eller delvist, er forbudt uden udtrykkelig tilladelse fra afsenderen af ​​denne meddelelse.