1. nufoundation
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Onsdag den 08 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, mine spørgsmål handler om at forbinde en One Drive for Business-konto til flere WordPress instanser.

I mit eksempel lader vi antage, at følgende konfigurationer er på plads:
- Der er 4 separate WordPress -multisiteforekomster
- Hver forekomst har mellem 3 og 6 steder
- 2 tilfælde indeholder websteder, der vil dele det samme One Drive-indhold
- de andre 2 tilfælde indeholder websteder, som hver har deres egen One Drive-forbindelse

Forudsat at konfigurationerne ovenfor, her er mine spørgsmål:
- Kræver hver enkelt drevforbindelse en brugerkonto?
- Eller vil det være nødvendigt at have en ny bruger til hvert websted, der kræver adgang til et andet indhold?
- Kan du begrænse rodmappen for hvert websted?
- - Vil webstedet have mulighed for at navigere til overordnet mappe og få adgang til de andre søsknemapper?
- Har alle brugere i WP adgang til den tilsluttede OneDrive eller har de brug for deres egen forbindelse?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

- Kræver hver enkelt drevforbindelse en brugerkonto?
- Eller vil det være nødvendigt at have en ny bruger til hvert websted, der kræver adgang til et andet indhold?

Hvert underside kan oprette forbindelse og generere en rodmappe baseret på underwebstedets titel.
Du kan bruge en konto til alle dine undersider.

- Kan du begrænse rodmappen for hvert websted?

Der vil være en rodmappe på cloud-serveren oprettes automatisk, når du har oprettet forbindelse.
Så dette er noget, der ikke er muligt i øjeblikket.

- Har alle brugere i WP adgang til den tilsluttede OneDrive eller har de brug for deres egen forbindelse?

Hvert underside kan oprette forbindelse til en konto ad gangen.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for svaret. Det giver mig de oplysninger, jeg har brug for