1. awitte
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Fredag ​​1. maj 2020
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej!

Jeg leder efter at bruge WP File Download som det primære system til at dele dokumenter med et community af WordPress brugere. Jeg vil have, at hele dette samfund (ca. 100 + brugere) får besked, når jeg tilføjer et dokument til en mappe. Eventuelle tip / forslag til, hvordan du udfylder dette uden at skulle manuelt indtaste og tilføje en "," efter hver enkelt?

Meget værdsat - tak!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg leder efter at bruge WP File Download som det primære system til at dele dokumenter med et community af WordPress brugere. Jeg vil have, at hele dette samfund (ca. 100 + brugere) får besked, når jeg tilføjer et dokument til en mappe. Eventuelle tip / forslag til, hvordan du udfylder dette uden at skulle manuelt indtaste og tilføje en "," efter hver enkelt?

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket. Den eneste måde er, at du skal indsætte dine brugers e-mails i Yderligere e-mail Mark.
Det kan være så nyttigt i nogle tilfælde, vi vil overveje det i den kommende version.