Fredag ​​31. juli 2015
  5 Svar
  2,9 tusind besøg
  Tilmeld
Understøtter WP File download .ies- og .rfa-filer?
Hej, WP File download

kan understøtte alle typer, du ønsker.
Du skal bare tilføje denne filtype til de tilladte.

Med venlig hilsen.

Damien
M
6 år siden
Tak Damien,

Er WP File download bruger en masse af WP systemressourcer?
Jeg har WooCommerce og få andre plugins.
Vil det bremse webstedet? Mit websted har allerede AJAX, installerer det en separat version?

Tak
Mike
Hej,

det bruger ikke mange ressourcer, og det indlæses kun, når det er nødvendigt.

Vi bruger standard wordpress jquery -fil til at forhindre flere indlæsning.

Med venlig hilsen.

Damien
M
6 år siden
Tak igen Damien,

jeg har bemærket, at det har et indbygget tema, jeg kører "Total wordpress -tema", er det kompatibelt med andre temaer, eller skal det installeres i en underkatalog?
http://totaltheme.wpengine.com/base/ Med

venlig hilsen
Mike
Det indbyggede tema er kun css- og js -filer, der er nødvendige i den genererede div.

Du bør ikke have problemer med de fleste af temaerne.

Med venlig hilsen.

Damien