1. fernandoo2
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag 19 2018. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg så din demovideo om WP File Download plugin, og det var det, jeg forstod:
1. Du kan definere en mappe som en kategori, og den kan indeholde flere mapper inde
2 . Du kan begrænse kategorier / mapper til kun en bestemt bruger og ikke kun roller (redaktør, suscriptor osv.)

Er du i stand til automatisk at vise en bestemt kategori i henhold til den aktuelle loggede bruger? Hvad jeg har brug for er hver bruger at have deres bibliotek med deres respektive filer inde, brugere skal kun være i stand til at downloade dem, ikke slette eller redigere.

Eks. Hvis "user1" logges, vises automatisk "folder 1" med de respektive filer indeni
Hvis "user2" logges, vises automatisk "mappe 2 " med de respektive filer inden i osv
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
1. Du kan definere en mappe som en kategori, og den kan indeholde flere mapper inde

Ja, det er det samme.
2 . Du kan begrænse kategorier / mapper til kun en bestemt bruger og ikke kun roller (redaktør, suscriptor osv.)

Naturligvis kan du indstille tilladelse til enkeltbrugere
F.eks .: Du har en side med 2 kategorier, bruger A vil se kategori A og bruger B vil se kategori B.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-management

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg ændrede nogle indstillinger, og derefter stoppede en masse parametre med at vises i kategorierne, hvordan kan jeg få alle parametrene til at vises igen?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
Tak for at komme tilbage til mig med mere information.
Drop os en billet (menu Support> Ticket support). Vores ansvarlige udvikler vil se på det.