1. ire
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 19 2018. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg har en klient, der er interesseret i dette plugin. Men han er bekymret for hastighed og ydeevne. Før vi beslutter at købe dette plugin, skal vi sørge for følgende:

1. Er der nogen indvirkning på hjemmesidens ydelse ved at have en stor mængde filer i filhåndteringen? Vi forventer, at 50 GB + filer skal gemmes med dette plugin.
2 . Er der nogen indvirkning på hjemmesidens ydelse, når du uploader store filer? (uploade GB-størrelse)
3 . Er der en statusindikator, når du uploader? (Jeg ved, at dette er grundlæggende, men vi skal sørge for, at det vises, når der uploades store filer)
4 . Er der nogen grænse for uploadfilstørrelse på plugin?

Ser frem til dit svar.

Tak skal du have.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Jeg har en klient, der er interesseret i dette plugin. Men han er bekymret for hastighed og ydeevne. Før vi beslutter at købe dette plugin, skal vi sørge for følgende:

1. Er der nogen indvirkning på hjemmesidens ydelse ved at have en stor mængde filer i filhåndteringen? Vi forventer, at omkring 60 GB filer skal gemmes med dette plugin.
2 . Er der nogen indvirkning på hjemmesidens ydelse, når du uploader store filer? (uploade GB-størrelse)
3 . Er der en statusindikator, når du uploader? (Jeg ved, at dette er grundlæggende, men vi skal sørge for, at det vises, når der uploades store filer)
4 . Er der nogen grænse for uploadfilstørrelse på plugin?

Ser frem til dit svar.

Tak skal du have.

Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
1. Er der nogen indvirkning på hjemmesidens ydelse ved at have en stor mængde filer i filhåndteringen? Vi forventer, at 50 GB + filer skal gemmes med dette plugin.

Nej, du kan uploade så mange store filer, som du vil. Det afhænger af din serverside.
2 . Er der nogen indvirkning på hjemmesidens ydelse, når du uploader store filer? (uploade GB-størrelse)

Ja, jeg synes, det skulle tage tid at uploade store filer.
3 . Er der en statusindikator, når du uploader? (Jeg ved, at dette er grundlæggende, men vi skal sørge for, at det vises, når der uploades store filer)

Ja, vi har indlæserbjælke under upload.
4 . Er der nogen grænse for uploadfilstørrelse på plugin?

Ja, du kan justere det under fanen Hovedindstillinger.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-4-1-parameters

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Lyder godt! Tusind tak
Accepteret svarVenter på moderering
Forresten understøtter du også filhåndtering fra lagringstjeneste som Amazon S3?
Vi overvejer at være vært for filerne i en separat S3-server, men vil gerne have, at plugin administrerer filerne stadig, ville det være muligt?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.
understøtter du også filhåndtering fra lagringstjeneste som Amazon S3?
Vi overvejer at være vært for filerne i en separat S3-server, men vil gerne have, at plugin administrerer filerne stadig, ville det være muligt?

Beklager, denne funktion er ikke implementeret endnu. Vi bemærker, at den kommende version kommer.