speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>Viser individuel kategori i WP File Download ?
  1. Craig Paterson
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Mandag 28 2016. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg har et eksisterende websted, der bruger WP File Download og spekulerede på, om det er muligt at give et link, der viser en af ​​kategorierne direkte, snarere end at skulle henvise folk til "Biblioteket" og derefter klikke på "Kategori".

for eksempel. http://mydomain.com/library&; CatId = 76

Er dette muligt?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Dette er en funktion, der i øjeblikket er under udvikling og planlagt til den næste større udgivelse.
Det skal være tilgængeligt på mindre end en måned :)

Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
Hej Tristan,

Det er gode nyheder. Hvis du har brug for hjælp til at teste det ud, så fortæl mig det.

Med venlig hilsen,
Craig
Hej,

Mange tak.