1. [email protected]
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Fredag 18 2017. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej der - WP File Download pluginet ser fantastisk ud. Tillader plugin registrerede brugere muligheden for at uploade en fil til en given mappe eller undermappe? Vær opmærksom på enhver indsigt, du kan tilbyde. Skål.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din kontakt med os her om denne udvidelse.
Tillader plugin registrerede brugere muligheden for at uploade en fil til en given mappe eller undermappe?

Ja, du kan begrænse registrerede brugere til at uploade filer til en bestemt mappe / undermappe.