1. Webartisan
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag 26 2019. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
Jeg ved, hvordan man styrer Synligheden af ​​en hel kategori, der kun begrænser den til bestemte brugerroller.
Er det muligt at vise filtitlerne / beskrivelsen til alle besøgende, men download-linket kun til indloggede brugere?

Hvad jeg gerne vil nå ud er at vise indholdet til alle, men kun tillade visse roller at faktisk downloade filen.

Tak skal du have,
Webartisan
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Er det muligt at vise filtitlerne / beskrivelsen til alle besøgende, men download-linket kun til indloggede brugere?

Beklager, denne funktion er umulig med vores WP Media folder .

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej tak for svaret
Jeg var lige klar over, at jeg stillede spørgsmålet på det forkerte forum. Jeg mente det for WP File Download, ikke til WP Media Folder .

Undskyld mig, og lad mig vide, om jeg skulle sende det igen i det andet forum.
Tak skal du have.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.
Jeg flyttede denne billet til WP File download kategori.
Er det muligt at vise filtitlerne / beskrivelsen til alle besøgende, men download-linket kun til indloggede brugere?

Det er umuligt med File download-plugin også, du skal tilpasse kode for at begrænse funktionen.