1. schischa
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 13 2018. december
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

er tovejssynkronisering også mulig med filer, der er direkte på det lokale filsystem og ikke på en ekstern vært?

Bedst
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
er tovejssynkronisering også mulig med filer, der er direkte på det lokale filsystem og ikke på en ekstern vært?

Du kan importere filer fra din server nu med vores plugin.
Funktionen "Synkroniser til servermappe" er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 4.8 (vi er i øjeblikket i version 4.4 ).

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Support,

Kan vi venligst få denne funktion implementeret tidligere, da jeg ikke foretager købet med det samme.
-Synk med servermappe - Auto-synkronisering, indstil en timer eller plan.
-Kan synkronisere specifikke mapper til kategorier = fx sportsmappe til sportskategori.
-kan derefter oprette en kortkode til den kategori
-Begræns adgangen til det.

Jo tidligere dit team kan nå dette, skal du hente flere kunder fra https://wpfilebase.com/ som har denne kapacitet, men ikke længere understøtter.

Skål

david