Tirsdag den 13. oktober 2020
  1 Svar
  841 besøg
  Tilmeld
Bonjour,

Dans l'objectif d'utiliser cet outil, j'avais une petite question!

Kommentar sont stockés les fichiers importés dans l'application?
Car en fait, j'aimerais synchronizer les fichiers importés avec un autre dossier par FTP!

Du vous remercie par avance!
-------------------------------------------------- -------------------
Hej,

for at kunne bruge dette værktøj havde jeg et hurtigt spørgsmål!

Hvordan gemmes de importerede filer i applikationen?
Fordi jeg faktisk vil synkronisere de importerede filer med en anden mappe med FTP!

Jeg takker på forhånd!
EN
11 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvordan gemmes de importerede filer i applikationen?
For faktisk vil jeg gerne synkronisere de importerede filer med en anden mappe ved hjælp af FTP!

Alle filer, der er uploadet eller importeret i vores plugin, gemmes på {root} \ wp-content \ uploads \ wpfd

Gå her for importørmuligheden:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/227-wp-file-download-configuration#toc-3-file-importer-2