1. Bearnerd
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag 10 2017. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej!

Vi har købt en abonnementsplan for dit plugin, men vi har et spørgsmål.

Er det faktisk muligt for brugeren (besøgende, der ikke har adgang til administrationspanelet) at vælge mellem to kategorivisningstemaer ved at klikke på knapper (i vedhæftet fil)? For eksempel mellem tabel og træ?

Jeg vil være meget taknemmelig for dit hurtige svar!

Med venlig hilsen Bernard
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Beklager, denne funktion er i øjeblikket umulig. Vi arbejder på nogle interfaceændringer i backend, og nogle interessante funktioner vil også blive frigivet.

Mange tak!
Hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej!

Så det er ikke engang muligt at bruge en parameter i [wpfd_category] kortkoden til at erklære ønsket tema?

Tak for dit svar!
Hilsen Bernard
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

I øjeblikket kan du kun vise filer i kategorien ved at tilføje kortkoden (f.eks: [wpfd_category id = 'xxx']). Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

Accepteret svarVenter på moderering
Tak for dit svar og ser frem til det i fremtidig udgivelse!