Onsdag 10. februar 2021
  15 Svar
  685 besøg
  Tilmeld
Vi vil vide, om det er muligt at oprette en side med flere dokumenter, der kun er synlige for registrerede brugere, og også at hver bruger ser de filer, som de har tilladelse til, og ikke de af de andre loggede brugere.

Det vil sige, vi har en side med flere dokumenter, og jeg som bruger A kan kun se to dokumenter, som jeg har tilladelse til, men bruger B på den samme side kan se tre andre forskellige dokumenter.

Er det muligt?

Hilsen
T
7 måneder siden
Hej,

tak fordi du kontaktede os.

Ja, det er muligt.
Det kan gøres ved at: - Tilføjelse af en
filkategori med en

bestemt brugersynlighed pr. Fil - Tilføjelse af nogle filkategorier med en adgangsbegrænsning for en brugerrolle for denne kategori Detaljer: https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp- file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-7-file-access-and-management-limitation
M
7 måneder siden
Hej igen.

Tak for dit svar.

Er det muligt at efterlade os en demo for en dag?
Vi har et plugin, der giver os mulighed for at ændre woocommerce -brugerområdet, og vi ville bruge dit plugin til at tilføje filer til det brugerområde, men vi skal være helt sikre på, at det virker, før vi køber det.

Hilsen
T
7 måneder siden
Hej,

brug venligst kontaktformularen til at komme i kontakt, så ser vi hvad vi kan gøre.

Skål,
M
7 måneder siden
Gr Tak!

Podrías indicarme dónde está el formulario de contacto, no lo encuentro:(

Un saludo
M
7 måneder siden
Fundet det!
M
7 måneder siden
Buenos días.

Ingen hæmos obtenido respuesta y nos trang.

En saludo
T
7 måneder siden
Hej,

jeg sender dig .zip -filen forleden, men jeg gætter på, at den er gået i spam.
Jeg har lige sendt en anden tilbage.

Skål,
M
7 måneder siden
Hej.

En la versión que tenemos no encontramos la opción de poner un archivo para que lo vea un usuario la dokumentación que nos habías pasado: https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp -file-download-filer-og-kategorier#toc-7-file-access-and-management-limitation

Un saludo
T
7 måneder siden
Hvad mener du, du ikke har mulighed?
M
7 måneder siden
Hej.

Segun el enlace después de seleccionar el archivo tendría que aparecer la opción "Bruger tilladt at vise fil", nosotros al pinchar en el documento no vemos esa opción.

En saludo
T
7 måneder siden
Tienes que mirar en la configuración general del complemento. Mira el archivo adjunto.
M
6 måneder siden
Hola de nuevo.

La versión que nos dejasteis del plugin, ¿qué versión es?

¿Comienzo, pro o pro + addons ?. Vil kunden se et plant plug -in til woocommerce -abonnementer?

En saludo.
EN
6 måneder siden
Hej,

Tak for dit svar.

La versión que nos dejasteis del plugin, ¿qué versión es?

¿Comienzo, pro o pro + addons ?. Vil kunden se et plant plug -in til woocommerce -abonnementer?

Funktionen "Brugerbegrænsning" er tilgængelig i alle pakker med dette plugin.
Men hvis du vil bruge WooCommerce-integrationsfunktionen, skal du bruge pakken Pro + Addons.
Funktionerne inkluderet / ikke inkluderet i vores plugin-display på bordprisen:
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-file-download#prices

Håber det hjælper!
Skål,
M
6 måneder siden
Hej.

¿Kan du vælge, hvad der er uforeneligt med woocommerce -abonnementer?

En saludo
EN
6 måneder siden
Hej,

Tak for dit svar.

¿Qué pueden decirnos sobre alguna incompatibilidad con woocommerce abonnementer?

Med WooComerce-integration kan du sælge digitale produkter, der administreres i WP File download .
Gå til nedenstående webadresser for at få flere oplysninger:

https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-file-download/woocommerce-file-download-plugin
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/519-wp-file-download-addon-woocommerce-integration

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!