1. lschlaud
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Onsdag 09 2018. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Har du en prøveversion af WP File Download , som vi kan indlæse på vores site? Jeg arbejder for en communityafdeling, der bygger en medarbejderside.
Hvordan fungerer det med en multi-site installation? Hver af vores afdelinger har deres eget sted. Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Har du en prøveversion af WP File Download , som vi kan indlæse på vores site?

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset version, da vores plugins er open source.
Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan vores ansvarlige udvikler løse det for dig, eller vi kan refundere dig.
Hvordan fungerer det med en multi-site installation?

Ja, det fungerer på flere sider. Så hvert websted har deres egne kategorier og konfiguration.