1. bkinash
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Fredag 14 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Ser på dine plugins ... elsker det, jeg ser, men vil stille et par spørgsmål.

Først ser vi på Godaddy's Managed Wordpress Pro-hosting, er du opmærksom på, at kunder bruger dette miljø, og om de har oplevet problemer med denne hosting og dit plugin?

For det andet ser vi på at bruge et SAML SSO-plugin fra MiniOrange til at håndtere brugergodkendelse fra vores egen identitetsudbyder - Jeg spekulerer på, om du har nogen viden om problemer med SAML SSO-plugins til brugeroprettelse og godkendelse, der har problemer med dine WordPress plugins - Jeg regner med, at vi vil bruge et par stykker, men oprindeligt kiggede du på dit WP File Download plugin til at administrere et online dokumentbibliotek for vores medlemmer.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Først ser vi på Godaddy's Managed Wordpress Pro-hosting, er du opmærksom på, at kunder bruger dette miljø, og om de har oplevet problemer med denne hosting og dit plugin?

Ja, det fungerer godt ved Godaddy hosting.
For det andet ser vi på at bruge et SAML SSO-plugin fra MiniOrange til at håndtere brugergodkendelse fra vores egen identitetsudbyder - Jeg spekulerer på, om du har nogen viden om problemer med SAML SSO-plugins til brugeroprettelse og godkendelse, der har problemer med dine WordPress plugins - Jeg regner med, at vi vil bruge et par stykker, men oprindeligt kiggede du på dit WP File Download plugin til at administrere et online dokumentbibliotek for vores medlemmer.

Vi har ikke haft nogen feedback fra dette plugin. Som jeg ser, er pluginsne baseret på, at WP-basen bruger skal fungere.
Fortæl os det, hvis du støder på problemer.