Tirsdag 20. oktober 2020
  1 Svar
  1,6K besøg
  Tilmeld
Jeg er nødt til at forstå, om dit wp -download -plugin passer til mine behov.
Jeg skal oprette et afsnit på et wordpress -websted, hvor en bruger KUN kan se de filer, han har rettigheder til at se, opdelt efter kategori (filer er alle pdf, men jeg skal gruppere efter indhold).
Nogle filer er kun tildelt en bruger, nogle filer er synlige for en gruppe brugere, så hvis en fil er tildelt en gruppe, og hvis brugeren er medlem af denne gruppe, kan han se disse filer sammen med de filer, der er tildelt til ham.

Jeg er nødt til at forstå, om dit premium -plugin tillader at oprette et afsnit som dette.
Jeg har også brug for at vide, om jeg kan få en refusion, hvis den ikke gør det.
Tak.
EN
For 10 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har brug for at oprette et afsnit på et wordpress-sted, hvor en bruger KUN kan se de filer, han har rettighederne til at se, opdelt efter kategori (filer er alle pdf, men jeg skal gruppere efter indhold).
Nogle filer tildeles kun til en bruger, nogle filer er synlige for en gruppe brugere, så hvis en fil er tildelt en gruppe, og hvis brugeren er medlem af denne gruppe, kan han se disse filer sammen med de tildelte filer til ham.

I øjeblikket kan du indstille synligheden af ​​kategorier for brugergrupperne, og du kan kun indstille multibrugere til en fil.
Filsynlighed af filer for brugergrupper er ikke mulig i øjeblikket. Gå her for mere information:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-7-file-access-and-management-limitation