Torsdag 16. juli 2015
  1 Svar
  6,1 tusind besøg
  Tilmeld
På udkig efter at købe dette plugin, men ville vide, om det ville fungere for mig. Jeg opretter et intranet, der skal give adgang til visse filer afhængigt af login. Medarbejdere vil have begrænset adgang, mens ledere har meget mere adgang. Dette kan opnås i de fleste adgangsplugins, men hvor jeg ikke kan finde noget, ligger i at organisere det. Jeg har også brug for at være i stand til at placere filer under kategorier på siden, så det ikke kun er på en stor liste over filer. De skal være under siger Sygeplejerske eller HR eller administrativ, så de let kan findes. Kan dette plugin gøre det?
Hej,

tak fordi du kontaktede os.
Om brugerrolle pr. Kategori for at begrænse adgangen, ja det er muligt.

Men det er ikke muligt at indstille en fil i flere kategorier, medmindre du selvfølgelig kopierer den. Skål,