Tirsdag 2. februar 2016
  1 Svar
  1,8 tusind besøg
  Tilmeld
Hej JoomUnited,

på forhånd tak for din hjælp.

Kan jeg venligst præcisere en forespørgsel, jeg har omkring brugersikkerhed. Har jeg ret i, at jeg kun kan begrænse adgangen til en fil baseret på adgangsniveauet, ikke pr. Brugerkonto? Har jeg ret? Ideelt set vil jeg bruge dit plugin til at levere dokumenthåndtering til en klient til sine klienter.

Så ideelt set ville min klient uploade en fil, der er privat til en enkelt klient, og have denne fil sikret, så kun den klient kan se filen. Er dette muligt eller ikke tak? Mange tak. Bizbuddy
T
for 5 år siden
Hej,

Tak for at kontakte os.
Ja, du forstår nøjagtigt, hvad der er brugerrollens grænse for at opsummere:

Så ideelt ville min klient uploade en fil

Denne del er OK, du kan kun begrænse filhåndtering til brugerens egne filer.

Så ideelt ville min klient uploade en fil, der er privat for en enkelt klient.

Dette er endnu ikke muligt, men planlagt til en næste udgivelse.