speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>indholdslængde
  1. tinkertailordesign
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Onsdag den 18 2020. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Sender pluginet downloadet som faktiske fildownloads (med "indholdslængde";) eller webstedsindhold?

Jeg spørger, fordi dette har indflydelse på serveropsætning for store filer.

Mange tak,
Luther
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Sender pluginet downloadet som faktiske fildownloads (med "indholdslængde";) eller webstedsindhold?

Jeg spørger, fordi dette har indflydelse på serveropsætning for store filer.

Ja, indholdslængden vil være filstørrelsen. Lad mig forklare flere detaljer. Det betyder, at når du downloader en fil: 500 MB,
det giver browseren besked om, at indholdslængden er 500 MB, men derefter vil filen blive opdelt i små dele ved hjælp af "fread" -funktionen.
Gå her for flere detaljer:

https://www.php.net/manual/en/function.fread.php

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
Accepteret svar Venter på moderering
Ja, det er fantastisk, tak!

Nu hvis vi bare kan få automatisk genererede miniaturer af billedfiler, vil dette være perfekt til mit projekt!
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Nu hvis vi bare kan få automatisk genererede miniaturer af billedfiler, vil dette være perfekt til mit projekt!

Denne funktion ville være nyttig for brugerne, vi vil overveje at implementere i den nærmeste fremtid.