1. colinmarcom
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 09 2020. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg ser på opgradering til PRO + tilføjelser. Mit spørgsmål er dette: fjerner dette filstørrelsesbegrænsninger med den eksterne lagringsevne (eller i det mindste øger dem)? Tvinges brugerne til at have en Google Drive-konto? Mange tak for din hjælp!

Colin
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Mit spørgsmål er dette: fjerner dette filstørrelsesbegrænsninger med den eksterne lagringsevne (eller i det mindste øger dem)?

Der er ingen begrænsning af filstørrelse på skyserver i vores plugin i øjeblikket.

Tvinges brugerne til at have en Google Drive-konto?

Beklager, der er en Google-drevkonto, der er forbundet til WP File download af WP File download ad gangen.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak så meget for dit svar. Kan du afklare det sidste svar for mig? Når du siger "Beklager, der vil være en Google drev-konto, der opretter forbindelse til WP File download ad gangen." Hvad betyder det? Server-side? Som i vedhæfter vi en GD-konto til WP-fil dl? eller noget andet?

Tak igen!
Accepteret svarVenter på moderering
Ok, jeg har lige købt det .. hvor kan jeg nu konfigurere skyen? Jeg ser overhovedet intet fra wordpress . Tak!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Kan du afklare det sidste svar for mig? Når du siger "Beklager, der vil være en Google drev-konto, der opretter forbindelse til WP File download ad gangen." Hvad betyder det? Server-side? Som i vedhæfter vi en GD-konto til WP-fil dl? eller noget andet?

Ja, der er et Google-drev, der kan oprette forbindelse til plugin til download af filer til synkronisering af filer.

hvor er jeg i stand til at konfigurere skyen?

For instruktionerne, gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-addon-documentation#toc-ii-google-drive-integration