speedcache /cache/css/sc_71946e8e90750874471bc87dd4a431fc.css "rel =" stylesheet "/>Holder WP File Download mappehierarkiet intakt ved download? dvs. undermapper og filer inden for disse undermapper?
  1. Rose
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 05 2019. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Når brugere downloader alle filer i et mappetræ, holder det undermappen og filerne i denne undermappe?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Når brugere downloader alle filer i et mappetræ, holder det undermappen og filerne i denne undermappe?

Du kan downloade alle filer i en aktuel kategori ad gangen, ikke inklusive undermapperne og dens filer.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
Så for at være klar, er svaret nej? Brugere kan ikke downloade alle filer og mapper fra rodmappen, skal du downloade mappe for mappe?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak for din besked.
Så for at være klar, er svaret nej? Brugere kan ikke downloade alle filer og mapper fra rodmappen, skal du downloade mappe for mappe?

Ja, det er muligt at downloade mappe efter mappe i øjeblikket.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
Så for at være tydeligt, kan brugere ikke downloade alle filer og mapper på én gang fra rodmappen, er det korrekt?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Så for at være tydeligt, kan brugere ikke downloade alle filer og mapper på én gang fra rodmappen, er det korrekt?

Ja, det stemmer ikke. Denne funktion er ikke implementeret endnu.

Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
J'utilise le plugin wp-file-download pour gérer les documents et j'aimerais migrer tous mes documents sur oodrive 12 Go (tous les fichiers et dossiers à la fois) à partir du dossier racine sans créer les dossiers manuellement. Est ce que c'est most SVP c'est très urgent?