Tirsdag den 17. september 2019
  1 Svar
  3,5K besøg
  Tilmeld
I din liste over funktioner angiver du:

Filoverførselsformular
Generer en brugerdefineret filoverførselsformular, og indsæt den hvor som helst på dit websted.

Dine brugere vil være i stand til at indsende filer, og du kan vælge filernes destination for at foretage en gennemgang inden offentliggørelse Hvordan fungerer dette?

Ideelt set er den proces, vi leder efter, som følger:

1. Registreret bruger uploader et dokument på frontend.
Dokumentet er ikke offentliggjort. 2. Der sendes en meddelelse til admin om, at en fil er uploadet.
3. Administrator godkender og offentliggør dokumentet.
4. Dokumentet vises i frontenden.

Er dette muligt med pluginet?
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Formular til upload af fil
Generer en brugerdefineret filoverførselsformular, og indsæt den hvor som helst på dit websted.

Dine brugere vil være i stand til at indsende filer, og du kan vælge filernes destination for at foretage en gennemgang inden offentliggørelse Hvordan fungerer dette?

Du kan oprette kortkode til uploadformular ved indstillinger og derefter indsætte den i dit indlæg / side.
Så du skal vælge den kategori, hvor brugere vil uploade deres filer.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Ideelt set er den proces, vi leder efter, som følger:

1. Registreret bruger uploader et dokument på frontend.
Dokumentet er ikke offentliggjort. 2. Der sendes en meddelelse til admin om, at en fil er uploadet.
3. Administrator godkender og offentliggør dokumentet.
4. Dokumentet vises i frontenden.

Er dette muligt med pluginet?

Af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå spam, skal brugerne logge ind for at uploade filer i vores plugin.
Når du har uploadet filer til den kategori, vil filer blive offentliggjort og sendt en anmeldelse, hvis du aktiverer det.
Godkendelsesfunktionen er ikke implementeret endnu, så du skal gøre det manuelt på nuværende tidspunkt.

Her er mit forslag: Først kan du indstille synligheden af kategori A for gruppen "Editor".
Så brugere i Editor-gruppen kan se Upload formular og uploade filer til kategori A på frontend.
Når du har kontrolleret disse filer på backend, kan du flytte dem til kategori B.
Eller du kan indstille Multikategori for en fil, hvis du kun har nogle filer.
Endelig kan du dele kategori B til offentlige eller specifikke grupper.

For synligheden: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

PS: Jeg flyttede denne billet til den rigtige kategori - WP File download .