1. clikz
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Mandag 31 2020. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg har en klient, der har en besøgende, der angiver en e-mail-adresse for at kunne downloade brochurer, men tre er ingen fuld registrering som brugernavn og pwd, bare en anmodning om en e-mail-adresse. På det tidspunkt kan den besøgende downloade alt, hvad han ønsker. Er dette noget, dit plugin kan udrette?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har en klient, der har en besøgende, der angiver en e-mail-adresse for at kunne downloade brochurer, men tre er ingen fuld registrering som brugernavn og pwd, bare en anmodning om en e-mail-adresse. På det tidspunkt kan den besøgende downloade alt, hvad han ønsker. Er dette noget, dit plugin kan udrette?

Brugere kan downloade filer, hvis kategorien er offentlig. Der er ingen måde at give adgang via brugernes e-mails i øjeblikket.
For deling af private kategorier er det muligt, når indstillingen "adgangskodebeskyttelse" frigives i fremtiden (på version 5.1 )