1. webbmary
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 18 2016. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Vi har brug for et plugin til et møbelsite, hvor besøgende via en download-side kan vælge filer gennem en "forespørgsel".

F.eks. Ønsker en besøgende at downloade alle filerne til et specielt møbel (fotos i jpg, tegninger i png, produktark i pdf, DWG-filer osv.), Og en anden besøgende skal kunne vælge ALLE DWG-filer, der er tilgængelige for ALLE møbel. Er det noget, der er muligt i dit plugin?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Beklager, du kan i øjeblikket ikke downloade flere filer ad gangen, bare forhåndsvise og downloade kun en fil.
Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!

Accepteret svarVenter på moderering
For dårligt = (
Men tak for dit svar =)