1. Trent Davenport
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag 18 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vi brugte din WP File Download tidligere på et Wordpress sted. Vi bygger lige vores nye side og bruger WIX eller Weebly. Har du nogen planer om at gøre din File Download-app tilgængelig på en af ​​disse platforme?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Vi bygger lige vores nye side og bruger WIX eller Weebly. Har du nogen planer om at gøre din File Download-app tilgængelig på en af ​​disse platforme?

Helt ærligt, du er den første person, der anmoder om disse funktioner. Vi har brug for tid til at studere mere om disse webstedsbyggere.
Uanset hvad bemærkede vi det i vores planlægningsliste.