1. mbilal
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Onsdag 05 2017. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Før jeg bestiller, vil jeg være sikker på, at jeg med wp file download og google drev addon kan:

1. Vis en filbrowser på frontend med mapper, filer og undermapper, som de vises i Google-drev uden at overføre til min webstedserver.

2 . Begræns adgangen til denne frontend-filhåndtering til specifikke brugere eller brugerroller.

3 . Download-links, der er genereret til en fil, der er gemt i Google-drevet, er beskyttet og kræver tilladelse, hvis de kopieres til en anden computer eller en enhed med anden ip.

4 . Min wordpress webstedsserverbåndbredde bruges ikke, hvis der bruges Google Drive-tilføjelse.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
1. Ja, mapper og deres sub vises uden overførsel til din server.
2 . Bestemt kan du begrænse bruger / gruppe for enkelt filer eller kategorier.
3 . Sikker på, at downloadlinkene er beskyttet.
4 . Naturligvis læses filer direkte fra Google Drev, det optager ikke din serverbåndbredde.