speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Dúvidas sobre separar arquivos por usuario
  1. carlos.tt
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Mandag 23 2020. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Olá a todos.

Estou criando uma área do cliente, onde nesta área será enviado os relatórios do cliente, então são arquivos privados e serão arquivos diferentes para cada cliente.

Gostaria de informações sobre o plugin, se o mesmo possui as seguintes funcionalidades:

- Possibilidade de separar arquivos por usuário (Ex: um usuario não poderá ver ou acessar os arquivos de outro usuario)
- Mulighed for fazer o upload automático para o site no momento que o Google Drive receber o arquivo
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Estou criando uma área do cliente, onde nesta área será enviado os relatórios do cliente, então são arquivos privados e serão arquivos diferentes para cada cliente.

Gostaria de informações sobre o plugin, se o mesmo possui as seguintes funcionalidades:

- Possibilidade de separar arquivos por usuário (Ex: um usuario não poderá ver ou acessar os arquivos de outro usuario)
- Mulighed for fazer o upload automático para o site no momento que o Google Drive receber o arquivo

Jeg er ikke sikker på, at du mener disse på frontend eller backend. Imidlertid kan vores plugin dække disse funktioner i backend.
Brugere kan kun oprette og se deres kategorier efter indstillingerne.

Når administrator opretter forbindelse til Google Drive-konto, kan brugeren oprette deres nye Google Drive-kategorier
og selvfølgelig opdateres filer og kategorier automatisk.

Gå her for mere information:

https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225 # toc-file-management
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 296

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!