1. hisham abdelhameed
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Søndag 03 2019. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej team,
Jeg vil spørge, er der dokumentarbejdsgang før offentliggørelse
ex: redaktør upload dokument skal gennemgå af en anden bruger og derefter kan acceptere eller afvise
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil spørge, er der dokumentarbejdsgang før offentliggørelse
ex: redaktør upload dokument skal gennemgå af en anden bruger og derefter kan acceptere eller afvise

Beklager, denne funktion er ikke mulig nu. Du skal gå til brugerens mappe for at kontrollere og upublisere dokumentet senere, hvis nødvendigt.