speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Del en URL, som vi ville dele en fil?
  1. ishko
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 05 2018. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

er det muligt at tilføje en URL, som vi ville tilføje en fil i WP File Manager?

Nogle af de ressourcer, vi har til at dele i modulet, er websider fra andre websteder (vi vil også dele PDF, DOC, ZIP ...), og vi er nødt til at kunne dele et link for at besøge, da vi vil dele en fil for at downloade .

Er det muligt med dit modul?
Hvis ikke, er der en løsning? (dvs. tilføje en tom fil eller tekstfil og skriv linket i kommentarerne eller i titlen?)

Håber, at mit spørgsmål er forståeligt, jeg kan give dig flere oplysninger, hvis det ikke er ...
Tak for dit svar
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
er det muligt at tilføje en URL, som vi ville tilføje en fil i WP File Manager?

Ja, dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig større udgivelse: version 4.4 (vi er i øjeblikket i version 4.3. 13 ).
Og den nye UX er også på den version.