Søndag den 18. oktober 2020
  1 Svar
  797 besøg
  Tilmeld
WP 5.5.1
Version 4.8.2
Advarsel: Forsøg at tildele ejendoms 'niveau' af ikke-objekt i ------------------------- / plugins / wp-fil-download / app / site / modeller / categoriesfront.php på linje 296
EN
11 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

WP 5.5.1
Version 4.8.2
Advarsel: Forsøg at tildele ejendoms 'niveau' af ikke-objekt i ------------------------- / plugins / wp-fil-download / app / site / modeller / categoriesfront.php på linje 296

For at få et dybere kig på dit problem, bedes du give os en billet (menu Support> Support-billet).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!