1. ecparkin
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Torsdag 31 2019. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg overvejer at bruge WP File Download til at opbygge et indholdsbibliotek til mine webstedsbrugere. Et par spørgsmål - Jeg planlægger at bruge et separat plugin (Medlemmer) til at oprette og tildele flere brugerroller end de oprindelige dem, der tilbydes af WordPress

1. Vil WP File Download genkende de ekstra brugerroller, der er oprettet af tredjeparts plugins (især medlem), når de tildeles specifikke dokumenter / sider?
  2. Forstår jeg korrekt, at jeg kunne bygge et bibliotek på en side og kontrollere de forskellige filer, der vises, baseret på adgang fra forskellige brugerroller (snarere end at oprette flere sider)?
  3. Har jeg ret i at antage, at WP File Download ikke inkluderer sin egen brugerdefinerede brugerrollefunktion?

Tak.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. Vil WP File Download genkende de ekstra brugerroller, der er oprettet af tredjeparts plugins (især medlem), når de tildeles specifikke dokumenter / sider?

Ja, du kan bruge tredjeparts plugin til at oprette brugerroller. Som jeg ser, kan du se den nye rolle oprettet af Members-plugin i vores plugin forresten.

2 . Forstår jeg korrekt, at jeg kunne bygge et bibliotek på en side og kontrollere de forskellige filer, der vises på baggrund af adgang fra forskellige brugerroller (snarere end at oprette flere sider)

Ja, du kan indstille brugergruppen til at få adgang til en kategori. For mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

3 . Har jeg ret i at antage, at WP File Download ikke inkluderer sin egen brugerdefinerede brugerrollefunktion?

Ja, det er ikke muligt at oprette en ny brugerrolle i vores plugin.

Accepteret svarVenter på moderering
Tak for svaret.