1. breity
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Fredag 09 2018. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, jeg spekulerede på, om det er muligt at se downloadstatistikker fra WordPress bruger. Grundlæggende er vi nødt til at spore, hvilke brugere der downloader hvilke filer, ikke kun hvor mange gange en fil downloades. Er det muligt endnu med WP File Download ? Tak.

Hvis det også er muligt at opgradere fra det almindelige plugin-abonnement til plugin + addon, hvis vi beslutter, at vi har brug for addon-indstillingerne i fremtiden? Tak igen.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Jeg spekulerede på, om det er muligt at se downloadstatistikker fra WordPress bruger. Grundlæggende er vi nødt til at spore, hvilke brugere der downloader hvilke filer, ikke kun hvor mange gange en fil downloades. Er det muligt endnu med WP File Download ?

Denne funktion er ikke implementeret endnu. Vi vil huske det for en fremtidig udgivelse!
hvis det er muligt at opgradere fra det almindelige plugin-abonnement til plugin + addon, hvis vi beslutter, at vi har brug for addon-mulighederne i fremtiden?

Ja, sikker, når som helst du ønsker at opgradere, så send os en fakturabillet (Menu> Billettsupport> Fakturering - Generelle spørgsmål), skifter vi for dig.

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Okay tak. Så der er ikke engang en log, hvor bruger (eller IP-adresse) er knyttet til hver download? Dette ser ud som temmelig grundlæggende info. Jeg tror, WP File Download ser ud til at være den bedste download manager med hensyn til UI og brugeroplevelse, men jeg er bange for, at vi bliver nødt til at gå med en anden løsning, der er i stand til at fange grundlæggende brugeraktivitet.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Den overførte fil pr WordPress brugerkonto statistik er blevet gennemført siden den 4.6 0,0-versionen.