speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Billedminiaturer i stedet for ikoner
  1. tinkertailordesign
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Lørdag 14 2020. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Når du bruger billeder i downloadadministratoren, er det muligt at fremstille front-end-miniaturebilleder af billederne i stedet for et ikon?

Grundlæggende vil jeg gerne bruge dette som en downloadhåndtering til billedbibliotek.

Mange tak,

Luther
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Når du bruger billeder i downloadadministratoren, er det muligt at fremstille front-end-miniaturebilleder af billederne i stedet for et ikon?

Grundlæggende vil jeg gerne bruge dette som en downloadhåndtering til billedbibliotek.

Ja, dette skal implementeres i en fremtidig frigivelse efter brugernes anmodninger.