1. jjames2047
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Tirsdag den 21 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Er det muligt at ændre udseendet på en enkelt fil-shortcode output? Jeg vil kun vise filnavnet og måske ændre ikonet for at repræsentere filtypen.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er det muligt at ændre udseendet på en enkelt fil-shortcode output? Jeg vil kun vise filnavnet og måske ændre ikonet for at repræsentere filtypen.

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål, der sælges før salg, for alle tekniske anmodninger bedes du give os en billet (menu Support> Billettsupport).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

Mange tak!
Hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Ja, men,,
Udviklerwebstedet omdirigerer brugere her
og det er noget, jeg tror, ​​mange mennesker vil gerne vide, da visningen af ​​enkeltfil er temmelig grusom
Accepteret svarVenter på moderering
Hej chipburris,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

og det er noget, jeg tror, ​​mange mennesker vil gerne vide, da visningen af ​​enkeltfil er temmelig grusom

I øjeblikket kan du kun vælge farve til en enkelt fil, der vises på frontend i vores plugin.

Gå til Konfiguration >> Enkelt fil fane for at vælge farver. For mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-kategorier # toc-5-manage-single-file

Hvis du vil tilpasse yderligere, bedes du give os en tick support (Menu Support> Ticket support),
vores dev hjælper dig i detaljer.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej, jeg vil gøre det, men bare at ændre farve hjælper ikke. sammenlignet med brugergrænsefladen for resten af ​​produktet, er det temmelig forfærdelige. YU fyre vil måske se over det.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Vi forstår helt, hvad du mener.
Derfor arbejder vi i øjeblikket med en ny version, som giver dig mulighed for at konfigurere designet til en enkelt fileksempel og meget mere.
Den skal være færdig i de kommende uger.