1. bawt
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Mandag 24 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg har to spørgsmål om adgangsbegrænsning.
Første :
Hvis jeg tildeler en fil til en brugerA, er det direkte link beskyttet? Kan userB eller besøgende downloade filen med direkte link?

Anden en :

Jeg har en kategori (cat1) med to underkategorier (subA og subB)
cat1 har ingen adgangsbegrænsning, hvis jeg begrænser adgangen til subA til userA og adgangen til subB til userB.

Jeg vil oprette en side, der viser filer, der skal downloades af cat1, kan brugerA se subB-katten i træet?

For eksempel :
Hvis jeg er logget ind som userA, vises træet sådan:
Kat 1
- subA
- fil1OfSubA
- file2OfSubA

??

tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Første :
Hvis jeg tildeler en fil til en brugerA, er det direkte link beskyttet? Kan userB eller besøgende downloade filen med direkte link?

Ja, linket er beskyttet. UserB eller visistors kan ikke downloade filen, selvom de kender URL'en.
Jeg har en kategori (cat1) med to underkategorier (subA og subB)
cat1 har ingen adgangsbegrænsning, hvis jeg begrænser adgangen til subA til userA og adgangen til subB til userB.

Jeg vil oprette en side, der viser filer, der skal downloades af cat1, kan brugerA se subB-katten i træet?

Nej, userA kan kun se hans kategori og filer. Det ligner brugerB.