1. jsanyaolu
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Søndag 02 2020. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg er ved at købe dette plugin, men jeg vil virkelig være sikker på, at det er den enkle løsning, jeg leder efter.

Vi har en liste over medarbejdere, der er registreret som WordPress dashboardbrugere. Jeg vil være sikker på, at dette plugin giver hver af dem mulighed for at logge på backend for at gemme en fil, og også downloade en fil, der er gemt af en anden bruger på det samme instrumentbræt.

Dette skyldes, at vi kun ønsker at bruge dette plugin som en slags opbevaringsværktøj på vores server og dropbox- og fildelingsløsning til personaleteamet.

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg er ved at købe dette plugin, men jeg vil virkelig være sikker på, at det er den enkle løsning, jeg leder efter.

Vi har en liste over medarbejdere, der er registreret som WordPress dashboardbrugere. Jeg vil være sikker på, at dette plugin giver hver af dem mulighed for at logge på backend for at gemme en fil, og også downloade en fil, der er gemt af en anden bruger på det samme instrumentbræt.

Dette skyldes, at vi kun ønsker at bruge dette plugin som en slags opbevaringsværktøj på vores server og dropbox- og fildelingsløsning til personaleteamet.

Ja, du kan indstille tilladelse for brugere til at få adgang til backend og administrere filer i vores plugin. For mere information kan du gå her:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-kategorier # toc-file-management